Als journaliste
Als freelance journaliste waag ik mij aan verhalen die de wereld in moeten worden geslingerd. Op het web, de radio, de krant, het magazine of op radio of tv.  Waarvoor? Een diepgaand interview, krachtig achtergrondverhaal, kritische analyse, spraakmakende reportage of een vermakende column.

Als tekstschrijver
E-mails versturen, website onderhouden, berichten op sociale media. Het online schrijven van teksten gebeurt door bijna iedereen elke dag. Belangrijk is dat bij het schrijven van teksten voor het web de aandacht ergens anders ligt dan bij teksten voor een brochure of voor in een magazine. Mensen op het internet hebben weinig tijd en geduld en scannen voornamelijk websites op basis van alinea’s en koppen. Deze moeten dus aantrekkelijke, duidelijke en gestructureerde informatie bevatten.  En zoek je iets? Dan typ je het in bij de zoekmachine Google. Het is dus belangrijk om in een webtekst rekening te houden met relevante zoektermen, waardoor de tekst wordt geoptimaliseerd om hoger in de zoekresultaten te verschijnen in Google.

Heeft u moeite met schrijven van teksten voor op uw webpagina? Worstelt u iedere keer met teksten of de juiste woorden voor in uw nieuwsbrief, brochure of mails? Dan kan ik u op weg helpen.

Als communicatiedeskundige
Als communicatiedeskundige kan ik advies geven betreffende uw communicatiestrategie. Op welke wijze kunt u uw merk, bedrijf of product sterker in de markt zetten? Hoe moet u uw social media kanalen inzetten als bedrijf of als zelfstandig ondernemer? Hoe zorgt u ervoor dat u meer naamsbekendheid genereert?

Als singer/songwriter
Als singer/songwriter heb ik mijn eigen nummers geschreven, gezongen en gespeeld op de gitaar en piano. Al jarenlang ben ik te vinden achter de piano, met een gitaar of zingend op het podium. Een aantal trefwoorden die kenmerkend zijn voor mijn muziek? Jazzy, soul, ruw, rock, puur, krachtig.